Helende gesprekken

Een Karam Kriya consult is een helend gesprek waarin ongewenste patronen (karam – karma) zichtbaar en compleet gemaakt worden (kriya), op weg naar nieuwe, gewenste patronen (dharam – dharma). Je geboortedatum is hierbij een hulpmiddel.

Karam Kriya gaat anders gezegd over het bestuderen van het leven via nummers en het bestuderen van nummers via het leven.

Praktisch

  • Voor een consult heb ik je geboortedatum nodig
  • Een consult duurt een uur
  • Mogelijk op zaterdagmiddag in Haarlem
  • Op donatiebasis
  • Aanmelden: info @ kundalinitree.nl (zonder spaties)

Lees meer in deze blog uit voorjaar 2023: Over nummers intuïtie en magie

Ervaringen

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor het bijzondere Karam Kriya consult. Het komt bij me binnen en het komt op het juiste moment. Het is goed om me bewust te zijn van de valkuil om eerder gemaakte keuzes van mezelf te bekritiseren. Het is beter die keuzes wat neutraler te bekijken en te focussen op hoe van hieruit verder te gaan. Mooi hoe je door jouw vraagstellingen meteen al in het begin van het gesprek tot de kern komt. Dank je wel lieve Marleen, daar doe je heel goed werk mee!
~ Hanneke

Ik kreeg bij mijn consult een mooie persoonlijke mantra, die ik regelmatig beoefen. Het is echt een houvast. Ik vind het wonderlijk zoals de Karam Kriya op je persoonlijkheid is berekend.
~ Angelique

Dankbaar om dit samen met jou te mogen ervaren. Er was ruimte voor elk gevoel dat zich aandiende.
~ Ed

Door deze sessie zijn er puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Ik kon zelf bepaalde punten met elkaar verbinden, waardoor ik weer een beetje meer helderheid kreeg over specifieke persoonlijke vraagstukken. Extra leuk dat door het consult mijn interesse is gewekt in Kundalini Yoga. Ik heb nu een paar Kundalini sessies ervaren en ik vind het heel fijn. Marleen gaf aan dat deze vorm van yoga bij mij kan passen, omdat het mijn zenuwstelsel versterkt en dat ervaar ik ook zo.
~ Daniëlle

Dank voor het consult! Weer wat wijzer.
~ Carlijn

De boom als metafoor in Karam Kriya

Yoga en Breathwalk