Over Marleen (Sat Nishan)

Mijn naam is Marleen Ettema en ik ben eigenaar van Kundalini Tree – Yoga en Breathwalk. Kundalini Yoga bracht mij toewijding, helderheid en een andere visie op het leven.

Waarom Kundalini Yoga?

In 2006 ben ik vanwege rugklachten begonnen met yoga. Na het proberen van verschillende stijlen werd ik al snel gegrepen door het totaalconcept van Kundalini Yoga. Ik voelde me altijd zo prettig na de les, dat ik besloot om me er verder in te verdiepen. Rugklachten heb ik gelukkig al lang niet meer.

Opleiding

Ik heb de Kundalini Yoga lerarenopleiding  level 1 gevolgd bij 3HO Nederland en afgerond in 2013.  Daarna heb ik ieder jaar een lerarenopleiding level 2 module  gevolgd bij Karam Kriya – international school of Kundalini Yoga and Applied Numerology van Shiv Charan Singh.  Level 2 heb ik afgerond in 2019. Beide opleidingen zijn internationaal gecertificeerd door het Kundalini Research Institute (KRI).  Sinds 2016 geef ik wekelijkse Kundalini Yogalessen, naast mijn reguliere baan.

In 2023 heb de Karam Kriya consultancy training afgerond. Karam Kriya gaat over het bestuderen van het leven via nummers en het bestuderen van nummers via het leven. Een Karam Kriya consult is een helend gesprek waarin ongewenste patronen (karam – karma) zichtbaar en compleet gemaakt worden (kriya), op weg naar nieuwe, gewenste patronen (dharam – dharma).

Spirituele naam

Sat Nishan is mijn spirituele naam. Sat betekent waarheid. Nishan betekent symbool, personificatie of vlag. Sat Nishan zou je kunnen vertalen als ‘de ware personificatie van de oneindigheid’. Een motto dat eigenlijk voor iedereen geldt. Kijk voor meer informatie over spirituele namen op 3HO.

Weet ik alles over Kundalini Yoga?

Absoluut niet. Hoe meer ik met yoga bezig ben, hoe meer ik erachter kom hoeveel er nog te ontdekken en ervaren is. Kundalini Yoga is een leefwijze en een wetenschap, waarin je nooit ben uitgeleerd.  Daar word ik superblij van. Alles wat ik leer en ervaar wil ik graag met jou delen in mijn lessen en blogs. En andersom leer ik ook graag van jou: “Everybody is a teacher” (Shiv Charan Singh).

Yoga en Breathwalk